Apie mus

pic_1

Ieškote kosmetikos, įrangos ar tekstilės savo viešbučiui? Esate tinkamame kelyje!

Didžiuojamės būdami lyderiais viešbučių kosmetikos srityje Lietuvoje. Mūsų varomoji jėga yra jauni, bet jau patyrę vadybos profesionalai, kasdien dirbantys vedami entuziazmo ir ieškantys netradicinių sprendimų. Nuolatos plečiame savo krepšelį, kuriame rasite - viešbučių kosmetiką, tekstilę, vienkartinius produktus, mažą įrangą. Vienas pagrindinių mūsų tikslų yra pasiūlyti inovatyvius sprendimus, produktus bei prieinamas kainas savo klientams. Atstovaudami vienus didžiausių Europos ir Rytų Europos kosmetikos gamintojų, turime galimybes aptarnauti pasaulinius viešbučių tinklus.

 

Kodėl verta pasirinkti mus?

1
 Sertifikuota viešbučių kosmetika

Remdamiesi GMP (Good Manufacturing Practises), garantuojančia saugų poveikį, siūlome iš aukščiausios kokybės žaliavų pagamintą kosmetiką.

2
Tarptautinė praktika.

Kartu su Rytų Europos viešbučių kosmetikos gamybos lydere Lanwar esame tarptautinės organizacijos Groupe GM, vienos didžiausių kosmetikos tiekėjų pasaulyje, nariai.

3
Neribotos pasirinkimo galimybės.

Savo viešbučio viziją svečiams norite atskleisti su personalizuota, žymaus prekės ženklo ar sertifikuota kosmetika? Mes Jums padėsime!

Kosmetika iš aukščiausios kokybės žaliavų

Gerai parinkta viešbučio kosmetikos ir aksesuarų linija bus laiptelis aukštyn - Jūsų viešbučio vardas asocijuosis su išieškotais sprendimais.

 

atsiliepimai